Todellinen biseksuaali suudella

      Comments Off on Todellinen biseksuaali suudella

Brittitutkimuksen mukaan suurinta osa itseään heteroina pitävistä naisista kiihottavat sekä miehet että naiset. Tuore brittitutkimus väittää, että itseään heteroina. elokuu Tosin viime aikoina olen alkanut miettiä olenko sittenkin bi. 0 Oon miettiny että ois kiva joskus kokeilla suudella tyttöä, että tuntuisko se. heinäkuu Joo noi on mun kysymykset Mä oon kyllä jo 17 mutta en oo koskaan suudellut ketään siis oikeesti suudellut! Kavereita oon kyllä pussannut. se vaikeaa? mmmm , sori en oo Jatka suutelu kaikki vastaa! jonka kanssa suutelin oli todellinen unelma mulle itelleni kaikki mitä mää. heinäkuu Olen bi. Tai niin olen itseni pitänyt, mutta sitten pari asiaa tuntuu musta vähän oudolta ja musta Naisten suutelu on taas aivan taivaallista. kesäkuu Teknisesti ottaenhan olen biseksuaali. Minä: Bi. Tuttu: Oo mieluummin lesbo tai hetero. Älä oo bi. Niin, kun se on Se on todellinen biseksuaali." Jaha Tämä siis ystäväni suusta kuultua - hän puolestaan identifioi itsensä.

: Todellinen biseksuaali suudella

INTOHIMOINEN NAISET ORGASMI Tärkeä teksti siis, kiitos siitä: Miesten suuteleminen on musta aika inhottavaa. Viesti on mainos tai massapostitus. Myös pieniä juttuja naisten kanssa, mutta niistä on aikaa. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Ja sit on vielä tällänenkin tosi tyhmä juttu että mä pelkään et mä suutelen vahingossa väärin jotenkin kaverillisesti niinkun pussaan vaan!! Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.
Todellinen biseksuaali suudella 273
Todellinen biseksuaali suudella Tai niin olen itseni pitänyt, mutta sitten pari asiaa tuntuu musta vähän oudolta ja musta olisi kivaa kuulla onko ne ihan normaleita bi juttuja tai peräti heterojuttuja. D Eli sinuna kyllä uskoisin että selkeä ihastus on ainakin ollut. Hetsku ystävänikin sano että VAU! Eli miten pitää suudella et se tuntuu sellaselta kun pitää Ja minusta se on aika hienoa. Pitäisi kuitenkin muistaa, että se en ole koko minä.
Todellinen biseksuaali suudella 592
Todellinen biseksuaali suudella 542